Avand la baza deja-luxosul Mercedes S600, Brabus SV12 R iBusiness este capabil sa atinga viteze de 340 km/h in timp ce pasagerii sai se bucura de scaune confortabile cu masaj si ultimele solutii in materie de multimedia semnate de americanii de la Apple. Spre exemplu, cateva dintre gadgeturile prezente includ doua iPad-uri cu tastatura Bluetooth si mouse, un minicomputer Mac si, nu in ultimul rand, un iPod touch cu o capacitate de stocare de pana la 64 GB.

De asemenea, conexiunea wireless nu reprezinta nici o problema, iar obisnuitele LCD-uri nu lipsesc din tetiere. Asta lasand la o parte luxul tipic, redat de pielea ultra-fina in doua culori, lemnul exclusivist ce aminteste de yacht-urile excentrice, perdelutele actionate electric si pragurile iluminate cu logo-ul tunerului german.

Mai mult de atat, pentru o calatorie cu stil, Brabus SV12 R iBusiness a fost dotat cu un nou kit aerodinamic si jante cu design elegant. Iar daca te vei grabi vreodata sa ajungi la destinatie, un motor V12 biturbo de 6.3 litri si 730 cai putere este gata oricand sa propulseze limuzina germana pana la 340 km/h (vitzea limitata electronic). Si, daca mai conteaza, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4.0 secunde, in timp ce bariera celor 200 km/h este atinsa dupa numai 11.9 secunde.

Pretul noului Brabus SV12 R iBusiness? Peste 400.000 euro! Chiar si asa, este unul dintre cele mai ieftine avioane private pe care le poti cumpara… (4tuning.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image