Neylini, pe numele ei adevărat Liliana Nae, s-a născut pe 13 iunie 1983 în oraşul Giurgiu.
A urmat cursurile Şcolii Populare de Artă din Bucureşti la secţiunea de canto muzică uşoară, absolvind cu 10, şi a fost a fost membră a clubului “Mihaela Runceanu”.
Este licenţiată în Relaţii Comercial – Financiar Bancare Interne şi Internationale, întregindu-şi studiile economice cu un master în Managementul Afacerilor Comerciale.
A debutat oficial cu piesa “Cu mine nu ţine” (feat. Matteo) în 2007, piesă care a fost promovată şi printr-un videoclip. Neylini a colaborat până în prezent cu artişti români precum: Marius Moga, Adi Cristescu, Matteo, Delia Matache (alături de care a cantat la Festivalul Callatis 2007).
După mai bine de 10 ani de experienţă în muzică, Neylini a început o colaborare cu MediaPro Music.
La începutul anului 2009 a lansat “Muleina“, o piesa compusă de Adi Cristescu şi remixată de DJ Andi ce s-a transformat într-un hit veritabil atât în ţară, cât şi peste hotare. “Muleina” a fost printre cele mai difuzate 10 piese pe radiourile româneşti anul trecut.
Pe tot parcursului anului 2009, Neylini a susţinut show-uri în România, încântându-şi publicul cu un repertoriu extins: piese precum “My Fantasy“, “Play Me” sau “Special Day” fac furori la concertele ei.
Pentru 2010, Neylini pregăteşte un nou single şi promite să fie prezentă pe cât mai multe scene, mai aproape de fanii ei cu un show incendiar.
Neylini Facts
Data naşterii: 13 iunie 1983
Zodia: Gemeni
Inălţime: 1,70 m
Greutate: 53 kg
Culoarea ochilor: căprui
Culoarea părului (naturală): şaten
Culoarea preferată: roz
Filmul/serialul preferat: “Diavolul se îmbracă de la Prada”
Mâncarea favorită: chinezească
Artişti de suflet: Andra; Luiza Possi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image