Steaua, inca 3 transferuri: George Galamaz, Pablo Brandan si Marius Bilasco

0

Steaua, inca 3 transferuri: George Galamaz, Pablo Brandan si Marius Bilasco
Gigi Becali s-a inteles in sfarsit cu patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucsaru, iar cei trei fotbalisti sunt asteptati la antrenamentele „ros-albastrilor” in urmatoarele zile.
Tehnicianul Stelei, Ilie Dumitrescu a fost cel care i-a solicitat patronului in mod expres pe cei trei jucatori. „Adu-mi-i pe acestia trei si eu garantez ca luam titlul”, i-a transmis Ilie lui Gigi. Mutarile vor fi oficializate fie la sfarsitul acestei saptamani, dupa meciul Unirii cu Hajduk Split, fie la inceputul saptamanii viitoare, dupa ce ialomitenii vor disputa si meciul din Liga 1 cu FC Vaslui, programat duminica.
Chiar daca nu vor avea drept de joc in Europa League, cei trei vor putea fi legitimati in Liga 1 pana pe 10 septembrie, urmand sa aiba drept de joc din etapa a 7-a, programata pe 11 si 12 septembrie, cand Steaua va evolua chiar impotriva Unirii, la Urziceni.
Steaua a realizat in aceasta vara 16 transferuri, pe langa cei 3 de la Urziceni mai fiind adusi Stanca, Todorov, Bonfim, Geraldo, Abrudan, Gardos, Martinovici, Latovlevici, D. Stoica, Anghelov, Radut, Pacurar, C. Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image