Dupa cum stiti Inna este o cantareata. Ea este nascuta 16 octombrie 1986 pe numele adevarat  pe numele ei adevarat Elena Alexandra
Pentru cei care vor sa afle in ce zodie este, trebuie sa afle ca Inna este o frumoasa Balanta. Inna nu este numai o cantareata autohtona care are succes doar pe plan local, ci a devenit in ultimul timp o vedeta de prima pagina in multe tari europene.
Inna are 24 de ani,si a inceput cursuri de canto inca de la varsta de 8 ani. Numele de scena al Innei este inspirat de numele bunicului ei. A absolvit un liceu economic si Facultatea de Stiinte Politice.
Inna intalneste baietii de la Play & Win (Radu Bolfea, Sebastian Barac and Marcel Botezan) la sfarsitul anului 2007, an in care a si inceput proiectul Inna, proiect care se bucurra de un real succes.
Au urmat single-uri ca si “Hot”, “Love” sau “Deja Vu”. Desigur si alte melodii ca “Amazing” sau “10 minutes” s-au bucurat de audienta maxima. Recent a pozat in unele ipostaze sexy punandu-si formele perfecte in valoare alaturi de alte fete frumoase intr-un pictorial in revista FHM.
Si acum cateva poze sexy cu frumoasa Inna, poze ce au fost luate de pe siteului ei oficial:
Siteuri unde puteti afla ultimele informatii despre Inna sunt www.innadaily.com sauwww.innaofficial.com.
Ce este sigur despre Inna este faptul ca nu doar corpul perfect si chipul frumos o ajuta, ci si talentul ei.

1 thought on “Vedete: Inna – Biografie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image