Un eveniment extrem de important pentru piata auto din Roma nia are loc saptamana aceasta prin deschiderea primului punct de reprezentare oficial al marcii Rolls Royce.

Rolls Royce nu detine nicio reprezentanta proprie in Europa Centrala si de Est, astfel ca service-ul din Romania reprezinta o premiera in regiune
Deocamdata este vor ba doar despre un service dedicat clientilor existenti, aproximativ 50 de proprietari, la care se adauga, eventual, alti clienti din tarile invecinate.
Rolls Royce nu detine nicio reprezentanta proprie in Europa Centrala si de Est, astfel ca service-ul din Romania reprezinta o premiera in regiune. Cel mai apropiat centru Rolls Royce era pana acum cel din Viena.
Service-ul va fi operat de Automobile Bavaria, care a realizat investitia necesara, inclusiv receptia si stocul de piese de schimb.
In prezent, Rolls Royce produce linia Phantom, pretul pornind de la 340.000 de euro. Incepand de la sfarsitul anului trecut, Rolls Royce a prezentat un al doilea model, Ghost, care a intrat in showroom-uri in 2010. Pretul sau este si el mai mic, circa 217.000 de euro. Pentru 2010, conducerea companiei a estimat vanzari de peste 2.000 de uni tati, mai mult decat dublu fata de anul trecut. (a1.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image