SUA, 2010. Regie: Nanette Burstein. Cu: Drew Barrymore, Justin Long, Charlie Day, Jason Sudeikis, Christina Applegate. Durata: 109 min.

0_249786.jpg
„Amor la distanta” este povestea lui Erin si a lui Garrett, care timp de 6 saptamani au format un cuplu reusit. Atunci cand Erin pleaca la San Francisco pentru a finaliza ultimul an de studiu si pentru a-si indeplini visul de a deveni jurnalista, Garrett ramane la New York spre a-si consolida cariera de cautator de talente muzicale, asteptand totodata o promovare ce i-a fost promisa de multa vreme.
Comunicand prin intermediul internetului si al telefonului mobil si apeland frecvent la serviciile companiilor aeriene pentru a se vizita, cei doi tineri reusesc sa mentina o relatie amoroasa la distanta, chiar daca prietenii lor descurajeaza in mod constant aceasta idila.
Dupa ce Erin obtine o slujba de vis in California, iar cariera new-yorkeza a lui Garrett incepe sa ia avant, devine evident faptul ca relatia nu va supravietui decat daca dragostea celor doi este mai puternica decat distanta ce ii desparte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image