Yahoo! Mail pregăteşte o interfaţă nouă

Chiar dacă nu oferă cea mai bună funcţionalitate, cu cei 281 de milioane de utilizatori, Yahoo! Mail rămâne unul din greii categoriei şi totodată unul din cele mai importante servicii pentru compania americană. În zilele următoare, Yahoo! Mail va oferi utilizatorilor săi o nouă interfaţă.
Nu avem la dispoziţie decât o singură imagine pentru a ne face o impresie despre noua interfaţă. Nu sunt schimbări majore: folderele şi contactele rămân la locul lor, lista de mesaje la fel şi aşa mai departe. Este însă o schimbare grafică bine venită.
Yahoo! Mail pregăteşte o interfaţă nouăYahoo! Mail pregăteşte o interfaţă nouă
Conform celor de la Yahoo!, noua versiune va fi şi mai rapidă. Viteza nu era unul din punctele forte pentru Yahoo! Mail. De asemenea, noua versiune te va ţine la curent cu statusul prietenilor de pe reţele sociale, precum Facebook sau Twitter.
Tot la capitolul îmbunătăţiri este trecut şi filtrul antispam. Până acum, deşi Yahoo! se lăuda că este numărul în combaterea spam-ului, realitatea era cu totul alta. Să sperăm că de acum înainte filtrul antispam va fi mai eficient.
Noua interfaţă va deveni disponibilă utilizatorilor treptat, în zilele care urmează. (go4it.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image