Da`i un search...

Alexandra Burke lanseaza Overcome (Deluxe)

Alexandra Burke lanseaza albumul Overcome pe 6 dec 2010. Inainte de a fi lansat a aparut pe net tracklist-ul noului album. Albumul original o sa contina patru melodii noi, şi un DVD ...
Disk 1
1. Start Without You (ft. Laza Morgan) / *NEW*
2. The Silence (Singles Mix)
3. Bad Boys (ft. Flo Rida)
4. All Night Long (ft. Pitbull)
5. Perfect *NEW*
6.What Happens On The Dancefloor (ft. Cobra Starship) *NEW*
7. Before The Rain *NEW*
8.Broken Heels (Singles Mix)
9.Goodnight Goodmorning (ft. Ne-Yo)
10.Bury Me (6 Feet Under)
11. Dumb
12. Overcome
13. Gotta Go
14. You Broke My Heart
15. Nothing But The Girl
16. They Don’t Know
17. Hallelujah
Disk 2
1. Hallelujah (Music Video)
2. Bad Boys (Music Video)
3. Broken Heels (Music Video)
4. All Night Long (Music Video)
5. Start Without You (Music Video)
6. The Silence (Music Video)

0 comentarii:

Best Blogger TipsComment here