Te-ai saturat de imprimanta veche care nu este buna de nimic iar costurile intretinerii sunt de-a dreptul exagerate,  evoMag vine cu solutia optima pentru achizitionarea unei noi imprimante.

O imprimanta multifunctionala este tot ce-ti trebuie pentru acasa sau pentru job-ul tau si de ce nu pentru afacerea ta. Pretul variaza intre 169 lei si poate ajunge chiar si  la 54.099 lei pentru cele profesionale.

O multifunctionala la 169 lei este si color, este compatibila cu formatele A4 / A5 / A6 / B5 / DL / 130 x 180 mm / 100 x 150 m si are 3 functii:

            • imprimanta
            • copiator/xerox
            • scanner
Viteza de printare color este de 16 ppm iar timpul de printare pentru o fotografie de dimensiunea 10×15 cm este de 60 secunde. Pentru mai multe detalii privind multifunctionala HP DeskJet 2050 si pentru achizitionare acestui produs la cel mai mic pret din Romania gasiti aici.
Va mai prezint o imprimanta din raportul calitate-pretMultifunctionala Laser X364DW (Wireless), aceasta multifunctionala are o functie in plus de precedenta si anume fax. Viteza de imprimare alb negru este 32 cpm, viteza de scanare alb/negru este de 21 fete pe minut.
Se mai pot evidentia:
          • viteza modemului 33,6 kbps
          • memorie 128 Mb
          • livrarea care se face cu un toner Lexmark Return Program cu capacitatea de 3.000 de pagini
In concluzie o multifunctionala originala la un pret redus este modelul HP DeskJet 2050 iar din cadrul raportului calitate-pret putem evidentia modelul  Lexamrk Multifunctionala Laser X364DW.

8 thoughts on “Imprimante Multifunctionale

  1. @alcolistul. O imprimanta scumpa este folosita pentru afaceri, nicidecum sa-ti iei tu una acasa si sa printezi 5 pagini intr-o luna. Daca doresti detalii privind aceasta imprimanta si sa vezi ce poate sa faca fata de una normala gasesti aici

  2. la noi la job tocmai am primit un MFC super rapid…cel mai mult m-a impresionat viteza de scanare si imprimare fata verso…
    Pina acum ma chinuiam cu un scanner penrtu care trebuia sa intorc foaie cu foaie un dosar intreg de contracte.
    Acum ii desfac sina…il pun la scanta si imprimat si il las…am ramas surprins de rapiditatea cum un contract de 70 pagini fata verso a fost scanat si imprimat pina mi-am baut o cafea de la dozator..repet FATA VERSO(fara sa ii intorc eu foile sau fara sa i le dau eu una cite una).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image