In fiecare zi ma uit dezamagit la stiri si observ ca omenirii îi este din ce in ce mai greu sa supravietuiasca. Sunt intrebari care niciodata nu si-au gasit raspunsul, sunt evenimente care nici acum nu s-au concretizat, sunt disparitii care nici acum nu au fost deslusite…probabil omenirea este pe cale de disparitie ?

Eu unul tind sa cred ca omenirea nu este pe cale de disparitie, si daca vreodata s-ar termina cu civilizatia noastra „oamenii vor fi de vina” si nimeni altcineva, intodeauna ne-o facem cu mana noastra.

Deja lumea informationala a ajuns la un nivel foarte avansat, ma refer aici la ascensiunea in care ne aflam si in acest moment. Sa nu uitam ca in urma cu 100-200 ani nu existau telefoane, calculatoare, masini, avioane si multe altele insa in ziua de azi ne bucuram de toate aceste inventii fara ca noi sa ne dam seama.

De ce nu ne da nimeni un raspuns concret in privinta extraterestrilor, ne face mereu sa credem si sa ne dam cu presupusul despre existenta lor insa niciodata nu stim daca e adevarat. Am vazut n documentare si nu am inteles nimic, tot ce am inteles a fost „Exista” dar nimeni nu stie de unde vin si cat de avansati sunt. Multi spun ca ei „fura” oameni pentru a repopula planeta in caz ea s-ar distruge…aberatii sau pur adervar este ca nu stim absolut NIMIC. Urmariti acest documentar, poate voi intelegeti altceva…

3 thoughts on “Extraterestrii ne pot ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image