De cateva zile am tot inceput sa ma documentez in vederea achizitionarii unui HDD Extern, asa ca m-am apucat sa fac cateva investigatii despre modelul Seagate Expansion External Drive 1TB. In prima faza, am inceput sa caut pareri si opinii despre acest produs, bineinteles si recomandari din partea celor care detin acest HDD.

Dupa ce m-am decis sa aleg din doua sau trei produse am ramas la acesta si sa va spun si de ce…
  • Raportul calitate-pret, care pe mine ma impresioneaza intodeauna.
  • Pe forum-uri si blog-uri am gasit numai laude pentru acest produs.
Hard-ul extern pe care doresc sa-l achizitionez are o capacitate de 1 TB (1000 GB), viteza de rotatie este de 7200 rpm (celelate HDD-uri la acelasi pret au decat 5200 rpm), buffer-ul este de 16 Mb, cantareste doar 1,4 kg iar conexiunea se face prin USB+priza. 
Citez si cateva opinii ale celor care au cumparat HDD-ul „Temperatura de lucru 26,5-27 grade C, foarte silentios, windows-ul il recunoaste fara drivere, este un produs de 5 stele, intra in stand-by daca nu il folosesti, merita toti banii” asa m-a determinat sa-l aleg fara sa mai stau pe ganduri.

O alternativa mai era HDD extern Samsung G3 Station 1TB insa este putin mai slabut fata de cel care l-am prezentat anterior, avand doar 5400 rpm si buffer-ul de 8 mb. Are si cateva atu-uri cum ar fi greutatea mai mica, carcasa mult mai durabila si sa nu uitam ca pronuntam numele „Samsung”.

In concluzie pentru viitorul apropiat m-am decis sa-mi achizitionez Seagate Expansion External Drive 1TB. Doresc sa cumpar acest produs pentru datele mele (si ma refer aici la poze si filme, creatii proprii, muzica) si cred ca este varianta cea mai buna, daca aveti pareri sau recomandari va rog sa-mi spuneti printr-un comentariu mai jos…

Dupa achizitionarea HDD-ului m-am gandit si la un Media Player Western Digital TV HD 2nd Generation, un player care suporta o multime de formate cum ar  fi AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9. Cantareste doar 303 grame, vine echipat cu telecomanda iar pretul este de doar 350 RON.

Daca ma intrebati de ce acest player? – Foarte simplu, conectez hardul la el si urmaresc filme, ascult muzica si ma uit la poze chiar pe televizor, pot spune chiar „Un Trio Perfect (TV, HDD, Player)”.

14 thoughts on “HDD Extern + WD TV

  1. are un prieten de-al meu acest model, pana acum nu i-a facut figuri. pe viitor am si eu un plan sa-mi iau acest model

  2. intradevar..s-au ieftinit foarte mult si ni le putem permite cu usurinta.
    Mi-am luat si eu unul cu usb 3.0 …interfata e cam incomoda..dar merge

  3. Chiar detin acest hard, il am de 2 saptamani…pana acum nu mi-a facut nici un fel de figuri.

    Pot spune ca este cam greoi asa ca nu prea este portabil dar in rest este foarte ok. Viteza acceptabila si bagi in el pana te plictisesti..mi-am salvat toata arhiva.

    Acum este momentul sa-l cumparati ca nu este scump

  4. va dau gata pe toti acuma. eu am cumparat acest hard in urma cu ceva timp de la market

    revin in 10 min cu cateva poze si totodata va spun si cateva detalii

  5. v-am zis ca revin cu poze. nu sunt facute la o claritate foarte mare pentru ca sunt cu telefonul.

    http://img607.imageshack.us/img607/2600/fotografie0039.jpg
    http://img268.imageshack.us/img268/3368/fotografie0040.jpg

    Cum spuneam vreau sa va prezint cateva detalii de la mine.

    Este rapid, daca e sa copiez un film dintr-o partitie in alta imi copiaza cu 50-60 mega

    Este mare si greu de transportat, il recomand celor care il tin acasa si nu pleaca cu el.

    Aveai dretate, este silentios si intra in stand by

    Sunt multumit de serviciile magazinului

  6. ma bate si pe mine gandul sa cumpar unul dar trebuie sa mai strang ceva resurse. Am fost astazi prin domo si acest hard era ceva mai scump, se pare ca tot magazinele online sunt nr1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image