Raspund cererii lui Dan de a scrie un articol „Interviu despre blog” in care imi voi spune parerea mea in calitate de administrator al blogului. Intrebarile sunt relativ simple asa ca voi raspune si eu cat se poate de sincer.

Cand ai inceput sa scrii online ?

Se intampla in urma cu 8-9 luni, la inceput a fost o curiozitate insa acum a devenit o placere. Mai e si vorba aia…Ce faci cand n-ai ce face ? – Un blog bineinteles.

Ce te motiveaza sa scrii pe blog ?

Sa fiu sincer acum nu ma mai motiveaza nimic, majoritatea cititorilor vin de la nenea google iar dat fiind faptul ca scriu foarte des pe blog si comentariile sunt foarte putine, daca erau comentarii poate ca eram mult mai motivat. Romanul nu stie niciodata sa aprecieze munca unui blogger, noroc ca blogerii se mai ajuta intre ei si lasa comentarii…

Cum reactionezi la comentariile negative ?

Nu le dau importanta, tara are nevoie si de prosti asa ca ii tratez cum se cuvine.

Care a fost ideea initiala de la care ai pornit ?

Nu pot spune ca a fost neaparat o idee, la inceput am crezut ca tot ce zboara se mananca dar cu siguranta nu este asa. Acum mi-am schimbat conceptul si gandesc ca „Fara munca nu se poate”.

Ce fel de link-uri tii in blogroll ?

Nu am facut o selectie anume pana acum, am acceptat orice propunere de colaborare. Link-urile sunt din diverse parteneriate care pe parcurs s-au concretizat ca fiind benefice pentru ambii blogeri.

Cum te-a schimbat pe tine blog-ul ?

Despre schimbare nu vreau sa vorbesc pentru ca nu s-a produs dar pot spune ca am cunoscut cateva persoane virtuale de care sunt mandru ca sunt roman. Sunt si parti negative dar nu vreau sa vorbesc despre ele.

Ce asteptari ai in viitor de la blog-ul tau ?

Cat mai mult trafic si bineinteles doresc cat mai multe comentarii la munca pe care o depun acestui blog.  

Cat despre vizitatorii/cititorii acestui blog ?

Eu incerc sa scriu pentru toate varstele, pentru toti cei care sunt interesati de mediul online si pentru cei care vor sa fie la curent cu noutatile din lumea mondena. Pe aceasta cale ii si rog sa-mi aprecieze munca de blogger si sa lase cat mai multe comentarii.


Acesta leapsa mi-a fost trimisa de Dan si doresc sa o dau mai departe urmatorilor bloggeri (Blogatu, Bacauval33ntyn, Zapadica, Ifresh, Portalio, Ndrey, Cugetari Stocate). Va rog sa acceptati!

9 thoughts on “Interviu despre blogul meu….

  1. Se vede că se munceşte mult la acest blog. Felicitări ! Totuşi, am o întrebare. Am văzut că sunteţi o echipă de câteva persoane. La interviu a răspuns cineva în nume propriu. A rămas doar unul din echipă? Dacă da, cine ?
    Succes mai departe !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image