Primele detalii despre FIFA 2012 + Trailer

1

Daca mi-ati urmarit blog-ul de la inceput probabil ca stiti ca sunt un fan Fifa…mai exact Fifa 2008. EA SPORTS tocmai a facut public un prim trailer al acestui joc care o sa vin cu o grafica imbunatatita si cu o atmosfera cat mai reala a meciurilor.

Imbunatatirile o sa vina mai mult pentru console, pentru varianta PC nu o sa vedem foarte multe noutati. Pe console se pot face mult mai multe scheme decat pe PC, grafica este mult mai reala si jocul de asemenea este mult mai placut.

FIFA 2012 o sa vina cu un nou meniu, o sa introduca si functia “Impact Engine”, care urmareste si formeaza contactul dintre jucatori, inclusive soldurile, genunchii etc., jocul o sa dispuna de un nou cadru care o sa fie mult mai aproape de sol.

Despre lansarea oficiala a jocului nu stiu dar de indata ce o sa apara detalii privind lansarea am sa fac un update la acest post.

1 thought on “Primele detalii despre FIFA 2012 + Trailer

  1. Se pare ca nu te-ai interesat destul despre FIFA 12.Producatorii au anuntat ca FIFA 12 o sa fie la fel pe PC,Xbox360 si PS3.Deci tot ce o sa apara nou si ceea ce este in trailer o sa fie si pe PC.Nu o sa mai fie ca la FIFA 11 care a fost pe PC , FIFA 10 dupa console cu trasferuri noi.;)Nu sunt de acord ca PS3 si XBOX 360 are grafica mai buna…FIFA 11 arata exceptional pe PC in 1080p si AA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image