Probabil ati auzit pana acum de watchshop, daca nu ati auzit va spun eu cu ce se mananca…bineinteles cu ceasuri de firma atat pentru femei cat si pentru barbati.

Ceasurile de mana au devenit atat o necesitate cat si un accesoriu si sincer sa fiu nu am vazut pana acum un om important sa scoata telefonul sa se uite la ceas, probabil a disaprut acest accesoriu din garderoba tinerilor insa aceasta moda este in plina ascensiune si de aceea va recomand acest site. 

Watchshop este cel mai bun magazin virtual in acest domeniu care iti ofer 8 motive sa-i alegi atunci cand vrei sa cumperi un ceas.

1. Oferta diversificata care contine peste 30 de firme de ceasuri (Casio, GUESS, Fossil etc.) si peste 350 de modele care mai smechere si mai sofisticate.
2. 100% originale! Nici nu trebuie sa te gandesti ca ceasurile sunt contrafacute, garanteaza produsele ca fiind originale.
3. Livrarea Gratuita pentru ceasurile cu o valoare mai mare de 250 RON prin curier rapid.
4. Plata se face numerar la livrarea produselor sau ridicare lor, prin banca sau online cu card bancar.
5. Garantia calitatii! Nici nu se mai pune problema cand ceasurile sunt de firma…
6. Ai posibilitatea de a returna produsul in caz ca nu-ti place.
7. Respectarea clientului! In colaborarea cu ei va trataeaza cu respect si aveti garantia ca achizitionati un produs de calitate care sa va placa.
8. Promptitudine! In caz ca nu esti lamurit echipa watchshop iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.
Din cate am vazut pe site, lipsesc diacriticele…bine ca asta nu e o problema majora insa toate adunate site-ul este de nota 10 cu felicitari. 

3 thoughts on “Review WatchShop.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image