Guess Who implicat in „Demascarea industriei muzicale!” ? Piesa este explicata ca fiind diabolica…

18

O mare majoritate a populatiei asculta muzica, insa din pacate foarte putini inteleg adevaratul sens al versurilor si efectul acestora asupra ascultatorilor. Foarte multe dintre hiturile pe care le auzim in topurile muzicale au o semnificatie si un inteles extrem de important. Multe dintre aceste piese, au versuri care contin referiri la satanism, sex, ocultism sau alte intelesuri spirituale care de regula sunt ignorate de catre ascultatori.

Daca ati vazut DEMASCAREA INDUSTRIEI MUZICALE (postul anterior) probabil stiti in ce consta a avea faima in aceasta lume. Multi cantareti au declarat ca trebuie sa-ti vinzi sufletul diavolului pentru a fi faimos. Unii dintre ei chiar au recunoscut ca au facut-o, si acest lucru se vede prin versurile pe care le canta. Dupa cum spuneam mai inainte, multi dintre ei fac referire la satanism si alte intelesuri religioase in versurile si videoclipurile lor.

In filmuletul de mai jos este prezantata si o melodie a lui Guess Whoo, eu nu stiu ce sa cred dar tinand cont ca  nu iese fum fara foc tind sa cred ca exista un sambure de adevar…voi ce parere aveti ?

18 thoughts on “Guess Who implicat in „Demascarea industriei muzicale!” ? Piesa este explicata ca fiind diabolica…

  1. Uite un articol care chiar m-a captivat . Am mai citit despre aceasta "conspiratie" , iar pe youtube apare un video chiar cu eminem parca .

  2. Aşa e ,fiecare cântec are un mesaj,faptul că uneori e satanist sau contrar bunelor moravuri e altă treabă ,pe care o observ şi eu ,precum şi manelizarea cântecelor

  3. Clar ca vedetele si-au vandut sufletul cui nu trebuie…e alegerea lor si oricum viata asta nu e vesnica…daca nu faci nimic pt suflet, ai ce suferi dincolo…eu le campatimesc pe aceste vedete…Dumnezeu vede absolut tot ce faci si platesti pt toate faptele rele pe care le faci…apar boli, copii cu malformatii, ma refer in general…iar in ceea ce priveste vedetele astea care se conduc dupa regulile lui Antichrist, problema lor…ele au ales…si unele dintre ele si-au dat seama de adevar, isi dau seama sau isi vor da seama mai tarziu…diavolul nu actioneaza decat impotriva lui Hristos si nu a lui Buda sau alte fakuri…impotriva Adevarului…pt cei care nu cred in Dumnezeu, nu va speriati ca vor crede mai devreme sau mai tarziu…deci intoarceti-va catre Dumnezeu pana nu e prea tarziu…din propria experienta spun, asa ca la 23 de ani, care vede viata altfel dupa cate greseli a facut in viata inaintea lui Dumnezeu…

  4. bai frate eu nu mai gasesc nicaieri acest video … imi puteti da un link…….. pe youtube a fost sters oare de ce???

  5. Foarte ciudat! Acest video a disparut de peste TOT,ceva este la mijloc o disparut prea de odata m-am uitat intr-o seara si a2a zi nu mai era.

  6. da-l in pula mea, oricum canta hip-hop de kkT, si tot ce se spune despre el eu cred k e ceva la mijloc cu masoneria… daca vreti sa ascultati muzica adevarat va recomand: Shobby sau Specii… depinde de stilul vostru muzical! muie guess who

  7. oamenilor al treilea Razboi Mondial a inceput demult.Nu este un razboi al armelor>>>Este exact cum scrie in biblie…traim vremuri apocaliptice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image