Da`i un search...

Colaj cu cele mai frumoase melodii de dragoste din toate timpurile!

Am realizat un colaj cu cele mai frumoase melodii de dragoste, dupa ce am realizat acest colaj l-am pus pe repeat pentru ca nici mie nu mi-a venit sa cred ce am realizat. Am incercat sa aleg cele mai frumoase melodii, le-am ales cu grija si nu-mi pare rau de munca ce am depus-o pentru acest colaj.

L-am publicat in 2010 pe youtube insa a fost restrictionat la noi in tara pana mai acum ceva timp. Acum se pare ca este free si la noi asa ca nu ramane decat sa-l ascultati si sa-mi spuneti parerile voastre. Enjoy!

40 comentarii:

Uite unde era tot romantismul din lume :)

plutim usor spre un suris de primavara

foarte frumossa tot asculti si sa visezi

Foarte frumoasa a doua melodie I HEAR YOUR VOICE

Frumoase melodiile! Pacat ca nu le-ai lasat pana la final! Sa pui mai putine, dar sa le ascltam pana la final. Felicitari pentru selectie!

Cele mai frumoase melodi!!!

UN COLAJ EXTRAORDINAR,FELICITARI,INTRADEVAR MERITA ASCULTAT

UN COLAJ EXTRAORDINAR,FELICITARI!!MERITA ASCULTAT,ITI AJUNGE LA SUFLET

super tare fratie bravoo

foarte frumosa si in acelasi timp melodia care a fost pusa la filmul titanic !!!!!! a fost foarte emotionant !!! mi-am adus aminte cand cei 2 indragostiti au trecut prin atatea incercari !! si totusi el a murit impreuna (cu gandul ) la ea

foarte-foarte=frumos nata 10

Imagini minunate.Melodii superbe.Nu te mai saturi sa privesti si sa asculti. BRAVAO!!! BRAVO!!!De ce na a-ti gasit si o melodie romaneasca?

SUPER DAR SCURT!!!FELICITARI

CIND NU VOM MAI SIMTI DRAGOSTEA, ATUNCI NICI VIATA NU VA MAI FI!IN INIMILE CELOR CE SE IUBESC ESTE DIMNEZEU, PENTRU CA DUMNEZEU ESTE IUBIRE!

SE SPUNE CA PINA SI INGERII NE RAMNESC , PT CA NU POT EXPERIMENTA ATITEA SENTIMENTE PE CARE LE TRAIM NOI OAMENII, SI IN SPECIAL SENTIMENTUL IUBIRII !!!

ffff frumos colaj as vrea si eu unul numai despre mame tati copii

uauauauauauauauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nu imi place dar ascult

VARA CUVINTE .BRAVOOOOOOOOOOOO BIS BIS BIS BIS

Superbe melodiile <3 felicitari pentru colajul realizat... a meritat sa stau 15 minute in fata unui calculator si sa ma gandesc la tot ceea ce spun melodiile astea

Superb! superb!superb, te ung pe inima aceste melodii.

super treba cu colajul si multumesc ca pentru 15 min miam amintit de toate nebuniile de care e capabil ''un indragostit'' si puterea care ti o da dragostea .FELICITARI

Cine cunoaste muzica cunoaste.Aceste slagare au fost si sint de ne-inlocuit,eu personal multumesc persoanei s-au grupului care produc aceste colaje cu melodi deneuitat al anilor 70 -90 Felicitari........

daca am trai dupa aceste melodii lumea ar fi muuult mai buna si iubirea ar triumfa

foarte frumoase intradevar sunt superbe felicitari

te felicit! pe cand unul cu cele mai faine melodii romanesti?

O mangaiere de suflet!
E minunat cand aduci bucurie,ca ti se intoarce....
Multumesc.

Best Blogger TipsComment here