Ai masina inmatriculata in Bulgaria ? 90 de zile pe an ai voie sa o conduci!

5

Pana acum tot mai pacaleai statul cu inmatricularea masinilor in Bulgaria insa acum un nou proiect al ministerului de Interne, impune ca masinile care sunt inscrise pe Bulgaria sa nu circule mai mult de 90 de zile pe an, bineinteles in Romania.

Vestea circula pe net de mai mult timp insa acum s-a concretizat si cert este ca de la anul nu mai putem sa pacalim statul. S-a luat aceste decizii datorita inmultirii masinilor inmatriculate pe Bulgaria.

De ce s-a ajuns aici ? – In Romania sunt taxele foarte mari, plus de asta taxa de prima inmatriculare este destul de mare pentru puterea banului din Romania. Mi se pare o idiotenie acest proiect de lege, macar cei care au inmatriculat masinia pana acum sa aibe drept de circulatie iar ce se va inmatricula de aici inainte sa se stabileasca acest proiect de lege.

5 thoughts on “Ai masina inmatriculata in Bulgaria ? 90 de zile pe an ai voie sa o conduci!

  1. Nu stiu ce au in cap oamenii astia cred ca tarate, sa scada frate taxa de inmatriculare si imi inscriu masina in romania, pana atunci s-o ia la m…ie

  2. Au ceva in cap. Stii cate masini cu numere de Bulgaria reprezinta un adevarat pericol public? Mai gandeste-te ca tu nu platesti impozit si circule. Nu e corect omule! Pe langa asta oricum masinile sunt folosite prea mult!

  3. Ba da. Prea mergeau astia fara sa plateasca nicio taxa si mai si poluau. E mai bine asa! Oricum o sa trebuiasca sa platesti 800$ pe an in Bulgaria din 2011!

  4. Eu cred ca este corect,pentru ca si intr-o alta tara europeana daca lucrezi si iti aduci masina din tara esti obligat sati-o inmatriculezi in tara respectiva dupa o perioada mai mare de 3 luni.Asta cum se intampla,in momentul in care esti oprit de politie te baga intr-o baza de date,iar ulterior cand mai esti oprit la verificare vad data cand te-au oprit prima data,iar daca ai depasit de 3 luni risti sa ramai fara masina'' asta in cazul celor care au o resedinta si lucreaza in tara respectiva,nu se aplica celor care fac transort…etc.o solutie pentru masinile inmatriculate inbulgaria va fi sa fie pe numele tau,deja am vazut la cineva ca i-a facut un bulgar un soi de buletin cu care are dreptul sa inmatriculeze masina(I) in bulgaria /persoana fizica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image