In aceasta seara aflam castigatorul show-ului „Burlacita” care a avut-o in prim plan pe Bianca Dragusanu. Aceasta emisiune a adus multe comentarii pe site-ul 24monden, majoritatea au facut-o ca pe o albie de porci dupa finalul emisiunii cu numarul 8.
Update:

5 thoughts on “Ultimul episod din Burlacita!

  1. bianca draguseanu a participat la emisiunea asta numai pt bani nu ca sa isi gaseasca jumatatea cum sustinea ea de la bun inceput.ar trebui sa nu mai scoata nici un cuvant cum ca ar fi inteligenta ca nu se vede DELOC.femeia asta din plastic daca tot se crede o persoana sincera trebuia sa si demonstreze.oricum toata lumea si-a dat seama de adevarata ei fata.huoooo bianca!!!sa sugi ceapa lui cristea!

  2. clar…o prefacuta..va sp sincer celor kre vor citi acest comm,o urasc pe bianca!e o javra.pai asta e femeie kre sa fie in rol de burlacita?saracii baieti cu gandul la ea si ea se intalnea cu toti fotbalistii,un fel de laura andresan.probabil asta sp totul.

  3. wAAAAiiiii bianca ce botanista esti….ai crz k daca te-a sarutat bote o sa va impacati?wai de capu tau va fi daca,continui asa…….si ti-as recomanda o reinoire a buzelor k le ai precum lopata mai ales cea de jos,dar cea de sus ca unghia…..bleaxxxxx urate buze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image