Pe primul loc se afla Stuart Hughes iPhone 4 Diamond Rose Edition care costa undeva la 8 milioane dolari. De ce credeti ca este pretul atat de piperat? – In primul rand spatele si marginile sunt din aur care primesc in plus 100 de diamante. Logo-ul este si el construit din peste 50 de pietre pretioase, de asemenea butonul home este construit din platina si incorporeaza un diamant roz de 7,4 carate.

Pe locul 2 se afla Goldstriker iPhone 3GS Supreme care costa undeva peste 3 milioane de dolari. Telefonul are 227 grame de aur la o calitate de 22 carate si fata presarata cu 53 de diamante…si la acest telefon s-a lucrat la butonul home fiind acoperit de un diamant foarte rar. Vedeti mai jos cum arata…

Pe locul 3 il regasim pe Peter Aloisson’s Kings Button iPhone estimat undeva la 2,3 milioane de dolari. Cel care a contruit acest telefon i-a pus 138 de diamante pe margine insa pretul cel mare este tot butonul home care este contruit dintr-un diamant foarte rar. Desi este un iPhone 3, telefonul ocupa locul 3 in topul celor mai scumpe telefoane din lume.

Locul 4 este ocupat de GoldVish ‘ Le Million’ Piece Unique care valoreaza 1,3 milioane dolari. Telefonul este facut de Emmanuel Gueit si contine pe el aur de 18 carate si cateva pietre foarte pretioase. Este primul telefon din cartea recordurilor, premiul fiind acordat pe data de 29 ianuarie 2008

Locul 5este un Diamond Crypto care valoreaza 1,3 milioane de dolari. Telefonul este creat de Peter Aloisson de la JSC Ancort si are o carcasa de platina ornamentata cu 50 de diamante dintre care 8 diamante albastre, foarte rar de gasit.


1 thought on “Top cele mai scumpe telefoane in 2011!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image