Caravana Zapezii miniPRIX poate fii si in Dambovita!

0

miniPRIX pune la bataie o reducere de 20% pentru 3 judete din Romania. Iasi, Timis, Ilfov, Teleorman, Suceava, Dambovita, Hunedoara si Satu Mare se intrec in voturi pe pagina principala miniPRIX, iar cu aceasta ocazie inviti cititorii 24monden.net sa voteze Dambovita…sa le aratam cine este seful in Romania.


Dupa cum spuneam, aceasta reducere de 20% este valabila doar pentru primele 3 judete care reusesc sa stranga cat mai multe voturi, nu stati pe ganduri si votati pentru Caravana Zapezii.


Pe site-ul miniPRIX gasiti haine, incaltaminte, accesorii, lenjerie, produse pentru copii, articole sportive, cosmetice si multe altele.

Daca ai un blog poti participa si tu la concurs:


Ai blog si locuiesti intr-unul din judetele Iasi, Suceava, Dambovita, Timis, Ilfov, Hunedoara, Satu Mare sau Teleorman?


Convinge-ti cititorii sa voteze judetul tau pana pe 7 decembrie, in sondajul Caravana Zapezii de pe miniPRIX!

Mecanismul campaniei e foarte simplu: Caravana Zapezii va poposi in weekend-ul 10-11.12.2011 in judetele care se vor clasa pe primele trei locuri in sondajul aflat pe prima pagina a magazinului online miniPRIX! Locuitorii judetelor clasate pe primele trei locuri in sondaj vor avea posibilitatea sa cumpare orice produs de pe miniPRIX, in perioada 10-11.12.2011, cu 20% reducere!
Indiferent de rezultatul final al sondajului, tu castigi daca postezi pe blogul tau un articol in care iti indemni cititorii sa voteze judetul tau in sondaj!

In functie de numarul de vizitatori, poti castiga o reducere importanta pentru cumparaturi din magazinul online miniPRIX:
Daca ai un blog cu peste 300 de vizitatori unici/zi primesti o reducere de 50% pentru cumparaturi online de pe miniPRIX in valoare de minim 100 lei si maxim 300 lei si transport gratuit pentru comanda respectiva.

Daca ai un blog cu mai putin de 300 vizitatori unici/zi primesti o reducere de 30% pentru cumparaturi de pe miniPRIX si transport gratuit pentru comanda respectiva.

Important: Articolul tau trebuie sa cuprinda informatia de mai jos si un link spre pagina de start miniPRIX si, optional, un link catre un produs de pe miniPRIX care ti-a atras atentia! Noi iti recomandam sa inviti la vot in special cititorii din judetul tau, insa poti recomanda si cititorilor din celelalte judete participante sa voteze in sondaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image