Ce inseamna SEO si cum imi pot promova magazinul online ?

0

SEO vine de la Search Engine Optimization, mai pe intelesul tuturor optimizarea pentru motoarele de cautare (google, yahoo, bing). Ca sa intram putin in detaliu despre conceptul SEO trebuie sa zicem ca inseamna un set de actiuni interprinse pe un site sau blog cu scopul de a manipula favorabil cuvintele cheie alese de dumneavoastra.

Exista 2 mari categorii de SEO, una SEO On Site iar cealalta este SEO Off Site (cunoscuta si cu numele de link building).
Sa discutam mai intai de SEO On Site care se ocupa in mare parte cu optimizarea textului de pe site si cu optimizarea meta tag-urilor (nu mai intru in detalii ca presupun ca stiti). Se mai ocupa si cu modificare url-urilor, adica mai pe intelesul vostrus de rescrierea url-urilor.
Acum ca am trecut in revista capitolul on site sa vorbim si despre Off Site care se ocupa in mare parte cu trimiterea de link-uri de pe alte site-uri pe site-ul tau. Pentru a putea face acest lucru aveti nevoie de specialisti care sa va promoveze cat mai mult imaginea site-ului dumneavoastra.
Va dam cateva exemple de actiuni on site:
  • inscrierea in directoare web (acestea trebuiesc alese cu grija ca altfel o sa dauneze site-ului, adica sa nu credeti ca toate directoarele ajuta)
  • cumpararea de articole cu link catre tine (acestea sa fie pe site-uri cu o clasare cat mai sus in motorul de cautare google)
  • scrierea de articole de calitate pe blog/site (un articol bun, de calitate va obtine link-uri de la alte blog-uri, prin recomandarea lor)
  • publicarea link-ului pe twitter si in retele sociale
Va garantam cele mai mici preturi de pe piata pentru munca pe care o depundem pentru a promova cat mai mult imaginea magazinului dumneavoastra. Citeste mai multe detalii… 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image