A sosit marfa! Calculatoare si Monitoare Second Hand…

0

Astazi au sosit 250 de monitoare si 250 de calculatoare second hand. Cand spun ca sunt niste calculatoare la mana a doua sa nu va ganditi ca sunt niste vechituri pentru ca nu este asa, sunt sisteme care mai de care mai performante iar configuratiile ajung pana la procesoare Dual Core.

Pe stoc mai gasim si laptopuri second hand la preturi exceptionale, adica un DELL D620 la un pret de 669 lei care are un procesor core 2 duo, ram 1gb, hdd 40, wireless, dvd, video 224 si tot tacamu’.

La fiecare pachet achizitionat primit gratuit o tastatura si un mouse. Nu trebuie sa-ti faci griji ca se strica pentru ca ai garantie 12 luni si orice se intapla se repara sau eventual daca sunt probleme grave se schimba.

In general nu sunt probleme pentru ca fiecare calculator, monitor si laptop este verificat de noi. Sunt foarte rare cazurile cand un produs se intoarce, pot spune ca un calculator intr-o luna, ganditi-va ca avem 20-30 de comenzi zilnice iar electronica e electronica si de aceea oferim garantie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image