Lady Gaga vine in Romania! Inaugurare National Arena!

0

Consider că în proporţie de 90%, oamenii au o părere foarte proastă despre ea, deoarece de-a lungul prestaţiilor sale a arătat lumii ceva la care nu se aşteptau, sau probabil ceva cu care erau obişnuiţi.

Sunt sigură că încă vă mai amintiţi primele sale videoclipuri Poker Face, Paparazzi, în care părea aşa draguţă, dar ce-a urmat de atunci ne-a făcut să nu mai fim atât de încântaţi de ceea ce ar încearcă ea să ne comunice.

Pentru a arăta fanilor că ştie să fie şi naturală aceasta şi-a postat pe Twitter, poze nemachiată, uimind încă o dată prin diferenţa look-ului său. Aceasta este o femeie simplă după cum pare în poza de mai jos, dar atunci când se afirmă în faţa fanilor este de nerecunoscut, iar când afirm acest lucru, vorbesc la propriu, deoarece datorită îmbrăcămintelor sale extravagante nu-i putem admira chipul.

Pe final spun tuturor cititorilor ca Lady Gaga va concerta în România în a doua parte a lunii iulie, după data de 8 şi va inaugura şi din punct de vedere muzical National Arena din Bucureşti. Sursa foto: twitter.com

Articol scris de Camelia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image