Nume de scenă :
MaGyc
Vârstă : 15
Oraș/Țară : Timișoara
Experiență : 7 luni
Bio : MaGyc – numele de scenă a venit spontan. Din numele său adevărat, Marica Alex, a vrut ceva ce să înceapă cu Ma, iar de acolo a apărut pseudonimul ”MaGyc” – poate fi considerat mezinul ”familiei” DementialRECORDS, întrucât are doar 15 ani, se poate considera că încă se află în toiul copilăriei sale.
În 2007 a început să asculte Hip Hop, prima melodie ascultată fiind o melodie live, respectiv CTC – Urban Groove. În acest fel, artistul a observat că îl atrage acest stil de muzică, iar în 2009 începând să asculte Nane, înainte ca acesta să devină comercial, a realizat că îi place lirica mai elaborată și cu un mesaj concis.
De-a lungul timpului, MaGyc a început să descopere tot mai mulți artiști, iar prin 2011 a început să scrie tot mai multe versuri. Odată cu apariția concursului lui Karie pentru Mixtape, a reușit să își pună lirica pe instrumentale.
Prima piesă publicată a fost pe partea a 3-a a concursului, respectiv ”Killah”. Micuțul artist rămas impresionat de stilul câștigătorilor Alan și Kepa, a găsit astfel motivația pentru a adopta un stil mai rapid.
În viitor, MaGyc are în plan multe materiale atât solo cât și cu echipa DementialRECORDS. Așa că stați geană pe noi și urmăriți evoluția noul nostru membru.

Text/Voce: MaGyc
Instrumental: Army of the Pharaohs – Spaz Out
Mix/Master: DementialRECORDS
Artwork: DementialRECORDS

Contact: DementialRECORDS@Gmail.com
Blog: http://Demential-Records.Blogspot.com

FB: http://facebook.com/DementialRECORDS
TWT: http://twitter.com/DementialR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image