Travertinul – alegerea perfecta pentru pardoseli!

0

Nu sunt un priceput in amenajari interioare si exterioare insa imi pot da cu parerea despre ce este frumos in aceste amenajari. De data aceasta putem  sa vorbim despre placare travertin, probabil o sa intrebati ce este aceast travertin si ce poate face el intr-o amenajare interioara sau exterioara.

Travertinul este este o piatra naturala ce face parte din familia calcarului, mai exact el este format din carbonat de calciu si de cele mai multe ori este gasit sub forma unor sedimente langa izvoare termale.

Ca un scurt istoric va prezint cateva detalii exacte despre travertin:

Travertinul a fost folosit inca din antichitate pe post de material de constructie. Travertinul fiind un material poros va recomandam sa il tratati cu solutii de impermeabilizare, inainte de a fi pus in opera (1strat) si ulterior (2straturi) – vezi solutiile profesionale LTP. Travertinul se foloseste in special la pardoseli si blaturi, iar daca este bine impermeabilizat (3straturi) poate fi folosit fara probleme si in cabine de dus, bai, piscine,etc si fara probleme la exterior.

Travertinul poate fi folosit in amenajarile interioare, mai exact poate fi folosit pentru treptele unei scari, glafuri, blaturi, borduri etc si poate fi folosit atat in interior cat si in exterior.

Partea buna este ca se fac livrari si in tara in maxim 24 de ore de la confirmare platii, plus de asta daca aveti nevoie de o echipa de montaj ii puteti contacta si treaba este ca si rezolvata.

Pe final va prezint o poza  dintr-un proiect facut cu travertin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image