Parerea Andreei Raicu despre operatiile estetice!

0

Multe femei cred că datorită operaţiilor estetice vor arăta mai bine, insă doar pentru o perioadă. Nimeni nu ştie ce influentă au aceste operaţii asupra noastră, întrucât nici nu ne prea dăm interesul.

Andreea Raiciu, afirmă că nu şi-ar dori vreo schimbare, fiind mulţumită de felul cum arată. După părerea femeii, operaţiile fac parte din viaţa noastră, aducându-ne mulţumire din punct de vedere fizic.

Sunt multe alte metode prin care o femeie poate fi frumoasă, însă ceea ce dorim noi e rapiditatea efectuării, pentru că de cele mai multe ori nu avem răbdare.

In plus, unii barbati isi doresc femei voluptoase, cu forme perfecte si mari, insa cei adevarati stiu sa preatuiasca o femeie cu forme naturale.

De ce sa iti pui viata in pericol daca este o femeie frumoasa? Ciudat este faptul ca nu femeile neinzestrate de la natura recurg la aceste operatii, ci mai degraba cele care au deja forme frumoase si isi doresc ca frumusetea lor sa nu aiba margini.

Insa o veche zicala spunea ca „frumusetea e trecatoare” si este un mare adevar. Mai multe despre frumusete si operatii estetice vezi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image