The Apparition: Te sperie inca din Trailer!

0

Nu sunt un fan al acestor filme insa cand vezi un asemenea trailer nu ai ce comenta. Eu unul nu ma pot uita la un film ca acesta, zici ca totul este real si te tine intr-un moment foarte tensionant.

Filmul se lanseaza pe data de 24 august 2012 in cinematografele din America, la noi o sa fie ceva mai tarziu. Directorul si scriitorul acestui film este Todd Lincoln, un necunoscut in industria filmelor. Urmariti trailer-ul si spuneti-va pararea, v-ati duce sa vedeti un film ca acest la cinema  ?

Ben (Sebastian Stan) şi Kelly (Ashley Greene) încep să fie îngroziţi de fenomenele ciudate care se întâmplă în casa lor. Singura explicaţie este aceea că, fără să vrea, au eliberat un spirit în cursul unui experiment paranormal de la facultate, iar acesta nu le mai dă pace. Prezenţa terifiantă se hrăneşte cu temerile lor, îi urmăreşte şi îi torturează oriunde ar încerca să se ascundă. Ultima lor speranţă este un expert în fenomene paranormale (Tom Felton), dar chiar şi cu ajutorul lui pentru tânărul cuplu s-ar putea să fie prea târziu… sursa: CineMagia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image