Da`i un search...

Exclusiv: JustMarshal Feat. Adelina D. - Special (Cover)


EnsoRap vă oferă astăzi în exclusivitate cel mai nou material al lui JustMarshal. Artistul, precum și fondatorul DementialRecords, ne prezintă o piesă cover realizată în colaborare cu artista Adelina D. Având în vedere că artista face cover-uri, are talent și ”o voce de aur”, citez JustMarshal, acesta auzind ceea ce face a contactat-o, propunând această colaborare, iar Adelina D. a acceptat și mai mult de atât s-a creat și o nouă amiciție între cei doi.
Cover-ul realizat pe piesa Guess Who - Special. 
EnsoRap vă dorește audiție plăcută, răspândiți piesa cât mai departe și rămâneți cu ochii în patru pentru cele mai noi apariții din lumea muzicală a Hip Hop-ului.

2 comentarii:

Milioane de oameni au reuşit să se lase de fumat. Mai sănătos, mai curat şi cu până la 80% mai ieftin decât ţigările clasice. Elimină fumatul pasiv! Intră pe http://www.nanoline.ro/ şi cumpără-ţi acum online o ţigară electronică. Importator produse originale. Baterii, consumabile, accesorii Joyetech, Sailebao, Kanger, pentru toate modelele, ego C , ego T, 510, 901, eCab şi multe altele. Lichidele VG şi PG, marca Dekang, Heaven Gift, Liqua.

Imi place melodia. Are si videoclip?

Best Blogger TipsComment here