Mandinga a lansat videoclipul „Papi Chulo”

0

In aceasta seara la ora 20:00 s-a lansat videoclipul „Papi Chulo”, un videoclip marca Mandinga. Mai jos avem o scurta poveste a videoclipului, poveste preluata de pe mandinga.ro

“Papi Chulo” continua povestea clipului “Zaleilah”, care se invarte in jurul unui inel gasit de Elena intr-un club. Daca la finalul hitului Eurovision 2012, “Zaleilah”, inelul ramasese pe o plaja, acum povestea continua de la acel punct. Doar ca nu Elena se va lasa vrajita de el. Noua poveste, imaginata de regizorul Florin Botea, poarta fanii Mandinga prin locuri impresionante din Creta si Azerbaijan. Filmarile au avut loc in locuri exotice, includ multe tinute si cadre care-ti taie respiratia”.

“Am lucrat cu Mandinga si pentru hitul Zaleilah. Acolo povestea porneste de la un inel pe care il gaseste Elena. Ideea cu inelul a fost ca o joaca, nu ma gandeam ca povestea va prinde atat de bine si atat de multi vor remarca acest element. Asa ca inelul revine. Nu stiu daca vom ajunge la o trilogie, dar inelul este cel in jurul caruia se invarte actiunea si in noul clip Papi Chulo. Am mers de doua ori pentru filmari in Azerbaidjan, acolo unde am fost impresionat de cat success are Mandinga, si cateva zile in Creta. Am ales locuri care spun povesti, imagini care-ti fura privirea si care completeaza perfect tabloul unei piese pline de energie Mandinga. M-am folosit de farmecul Elenei si al lui El Nino pentru a reda povestea din versuri. Fiecare din cei sapte muzicieni are ceva al lui special pe care muzica nu-l arata, ci e nevoie si de imagini. Dupa ce veti vedea videoclipul Papi Chulo veti intelege despre ce vorbesc”, explica Florin Botea, regizor care a lucrat pentru majoritatea artistilor romani importanti.

Si cei sapte muzicieni care formeaza trupa Mandinga sunt nerabdatori sa vada videoclipul si mai ales sa afle reactiile fanilor.

“Va fi o premiera si pentru noi. Abia asteptam ora 20 ca sa ne uitam impreuna cu fanii, in acelasi timp, la videoclipul noii noastre piese de pe albumul Club de Mandinga. Ne bucuram ca avem Kiss FM si Kiss TV alaturi de Mandinga pentru ca astfel vom reusi sa le aducem fanilor noul nostru single, Papi Chulo, fix pe posturile lor preferate”, spune Elena, solista Mandinga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image