Am vazut Skyfall: Filmul cu Agentul 007 James Bond!

3

Aseara am reusit sa vad filmul Skyfall si pot spune ca am ramas profund impresionant de cateva faze din film (doar de cateva). Bineinteles ca am si cateva critici dure la adresa filmului despre care vreau sa vorbesc in acest articol.

Ce mi-a placut ?
– Rolurile actorilor, adica fiecare actor pot spune ca a fost acolo unde trebuie. Mai putin babuta din film, chiar daca ea a avut un rol semi-principal parca tot nu i se potrivea rolul de „femeie care si-a vazut de job-ul ei””.

Ce nu mi-a placut?
– Foarte putina actiune, multa vorba si final asteptat. Nici nu te puteai gandi ca se poate termina altfel, adica nu a venit cu nimic nou fata de celelalte parti.

Tot nu am inteles pe ce s-a consumat 200 de milioane de euro pentru ca atat a fost bugetul filmului, cred ca 100 i-a luat James Bond ca altfel nu-mi explic cum din 200 de milioane s-a facut doar atat.

Intr-un final vreau sa precizez ca nu este un film de vazut la cinema, o sa te plictiseasca destul de mult. Ca tot am uitat sa zic, melodia de la inceputul filmului a fost geniala…o puteti asculta mai jos.

3 thoughts on “Am vazut Skyfall: Filmul cu Agentul 007 James Bond!

  1. momentan filmul nu exista pe net la o calitate buna.

    Filmul o sa apara la o calitate buna peste 2-3 luni, pana atunci nu-l poti vedea decat la cinema sau pe net dar la o calitate foarte proasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image