Achiziţionarea unei imprimante bune se poate dovedi de multe ori drept un proces destul de complicat. Şi asta se datorează faptului că foarte multe imprimante din cele existente pe piaţă îţi promit marea cu sarea, însă atunci când ajungi acasă realizezi că de fapt ai dat o mulţime de bani pe un aparat slab din punct de vedere calitativ.

Pentru a evita astfel de ţepe, poţi încerca să cumperi o imprimantă second hand. De ce ai face acest lucru? Pentru că preţul este incomparabil mai mic iar în cazul în care nu eşti mulţumit de calitatea acesteia, o poţi revinde aproape la acelaşi preţ – lucru irealizabil în cazul produselor noi.

Fie că vorbim de imprimante laser sau pe bază de cerneală, cele second hand sunt o afacere mult mai bună decât cele noi. În primul rând, o imprimantă SH dispune de avantajul preţului mai accesibil. De asemenea, la fel ca şi în cazul produselor noi, vei beneficia de o garanţie de 12 luni, astfel că poţi sta liniştit deoarece nu vei fi înşelat de nimeni. De multe ori se poate întâmpla chiar ca unele produse SH să fie de o mai bună calitate decât cele noi. Acest lucru poate părea paradoxal dar se poate întâmpla atunci când o persoană vine spre vânzare cu o imprimantă stricată iar acele componente uzate şi deteriorate sunt înlocuite cu altele noi, chiar mai bune decât cele originale. Totuşi, aceasta nu este o regulă general valabilă, astfel că nu trebuie să vă aşteptaţi la miracole din partea unei imprimante second hand ci la o funcţionare decentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image