Ce se poarta iarna aceasta? Vezi moda 2012-2013 …

2

Moda este schimbatoare ca vantul, cel mai des importam influente vest europene si obisnuim sa ne imbracam fara gust datorita acestor „designeri” ai europei. Daca in anul 2010 influentele franceze veneau in Romania cu tot felul de trenduri, anul acesta importam tot mai mult moda italieneasca si cea olandeza. Spre exemplu, moda cu fular la gat, a fost ideea olandezilor. Cei mai multi dintre tinerii olandezi veneau in cluburi cu fular la gat, chiar daca afara erau 20 de grade si nu era o necesitate.

Ochelarii de soare cu rama subtire si sticla mare si groasa au fost folositi pentru prima oara in Spania, unde, tot mai multi designeri au inceput sa-i poarte, facand o moda din asta.

Iarna aceasta a reinviat moda tipica romaneasca, fara prea mari accente straine. Spre exemplu, barbatii au inceput sa imbrace din nou geci de piele, femeile au inceput sa cumpere din nou paltoane si sa renunte la micutele geci care nu le acopereau tot corpul, si, de asemenea, copii au inceput sa poarte ghetute si insulete, lasand deoparte adidasii foarte frigurosi. Se cauta geci de piele barbati, insa, piata nu are ce oferi prea mult in materie de piele, oferind mai degraba geci de fas si din materiale textile diferite.

Moda feminina este cea mai schimbatoare, daca anul trecut se purtau foarte mult gecile cu puf si foarte mici, anul acesta se poarta geaca mai lunga, pana la genunchi, paltonasele si cizmulitele. Si cel mai important aspect, este ca, femeile poarta acum cizme de iarna si nu doar cizme obisnuite care nu tin de cald. Deci este o ascensiune a modei!

2 thoughts on “Ce se poarta iarna aceasta? Vezi moda 2012-2013 …

  1. Ce bine ca anul acesta se poarta geaca mai lunga, pana la genunchi, paltonasele si cizmulitele. Le ador!Multumim pentru informatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image