Cum ajungi de la siteuri ieftine la afaceri de succes!

0

Doar pentru ca nu cheltui sume mari pe design, administrare si hosting pentru un site, nu inseamna ca nu poti scoate bani frumosi de pe urma unor siteuri ieftine. Nu este o regula ca un site scump sa scoata profit mare asa cum ne este o regula ca un site facut de dumneavoastra sa nu va aduca beneficii financiare. Pana la urma, in marketingul online cel mai mult conteaza satisfacerea nevoii clientilor si a vizitatorilor. Cu putin talent si munca, puteti transforma un site cu buget mic intr-o sursa de venit destul de decenta. Iata ce trebuie sa aveti in vedere pentru a realiza acest lucru:

1. Folositi doar content de calitate care sa ajute cu adevarat vizitatori. In acest fel ii veti convinge sa revina la articolele dumneavoastra si chiar sa le distribuie mai departe.

2. Nu doar contentul conteaza dar si aspectul lui. Incercati sa il faceti cat mai degajat si usor de citit, iar imaginile care alu legatura cu subiectul si il pot face mai usor de inteles va vor ajuta extrem de mult. Nu va feriti sa va faceti identitatea publica, pentru ca un blog sau site la care lumea il cunoaste pe cel care posteaza articolele este mult mai de incredere decat un site de duzina. Dar fiti atenti insa sa nu exagerati cu informatiile personale si poze off topic.

3. Inscrieti-va siteul in marile motoare de cautare precum Google. In acest fel veti avea mai multe sanse sa fiti descoperit pe baza contentului dumneavoastra, acest lucru rezultand un trafic mai mare si sanse crescute de castig.

4. Faceti-va cunoscuti! Puteti realiza acest lucru postand raspunsuri pe forumuri cu linkul aferent unui articol care se leaga de subiectul discutat acolo. De asemenea un fan page pe Facebook nu strica niciodata. Puteti incepe si o campanie e-mail dar fiti atenti sa nu se transforme intr-una spam.

Pentru a reusi pe internet, bazati-va in primul rand pe calitate si nu pe cantitate. Vizitatori regulati va pot ajuta mai mult decat credeti iar acestia nu va vor vizita siteul daca nu le oferiti motive intemeiate sa o faca. Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image