In aceasta seara vom discuta despre laptopuri, insa subiectul este oarecum mai special pentru ca o sa vorbim putin si despre acele laptopuri care nu sunt atat de rezistente.
Romanii au o mare probelma cu laptopurile care sunt achizitionate din magazin la un pret mai mic de 2000 lei pentru ca sunt facute oarecum pentru noi romanii, acestea fiind foarte slab calitativ.

Calitatea lor slaba se poate vedea fara sa ai prea multe cunostiinte in domeniul it, se observa dupa balamale sau dupa materialul folosit la carcasa lor.

Cum trebuie sa procedam cand laptopul se strica:

Majoritatea Romanilor apreciaza serviciile oferite de Service Laptop. Cand se strica nu recomandam clientilor sa-si bage coada pentru ca le pot strica atat incat nu le mai pot repara decat cu foarte multi bani sau poate deloc.

De ce ?

– pentru ca un laptop sa fie desfacut trebuiesc folosite anumite “scule” care sunt destul de costisitoare, asadar clientii care vor incerca sa desfaca aceste cleme/suruburi/clipsuri/panglici vor realiza prea tarziu ca le-au rupt si laptopul nu se mai poate inchide.
– intodeauna cresc sansele ca un laptop sa fie reparat de noi daca nu a incercat vreun “mester” si l-a facut praf inainte ca noi sa-l testam.
– intodeauna se gaseste un meserias care sa-si dea cu parerea insa parte proasta este ca acesti mesteri nu pot rezolva problemele. La noi costa doar 50 lei pentru un diagnostic iar daca acel laptop nu se mai poate repara diagnosticarea este absolut gratuita.

De asemenea instiintam utilizatorii de alptopuri ca-si pot schimba si achizitiona un laptop second hand.

Eu de curand mi-am reparat laptopul la ei si sunt super multumit de promptitudinea de care s-a dat dovada, adica totul a decurs atat de repede incat nici eu nu ma gandema. Problemele laptopului meu au fost rezolvate in aceeasi zi si giagnosticare a fost gratuita pentru ca reparatia s-a efectuat la ei.

Totul a fost super ok! Problema a fost reparata in aceeasi zi, iar diagnosticarea a fost gratuita pentru ca am facut reparatia la ei.

Tin sa precizez ca reparatia se face la nivel de componenta electronica care duce la costuri scazute, reprogramarea micro controlerelor si modificarea sitemelor de racire ca sa fie mai eficiente si sa previna problemele pe termen lung;

– la fiecare reparatie efectuata la noi beneficiate de garantie.
– sa nu mai vorbim despre raportul calitate pret este unul excelent.
Recomand cu placer serviciile oferite de ServiceMonitoare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image