Program Revelion 2013: B1, Antena 1, PRO TV, Kanal D si Prima TV

2
Dupa ce apasati butonul like veti putea vedea intregul program
Program TV  – PRO TV
In noapte de revelion avem ce vedea, de la orele 20:00 ne putem uita la filmul „Nea Marin Miliardar” iar de la orele 21:45 avem revelionul propriu zis.

Noul An incepe cu o zi de marti… 2013, dar gasca ProFM ii aduna pe toti in noaptea dintre ani in Piata Revolutiei, unde vor „sparge” toate superstitiile.

Program TV – Antena 1 
La orele 20:20 o sa radem cu „Nae si Vasile”, ca in fiecare an ne ofera un show incendiar. La orele 22:00 ne bucuram de „Revelionul bate ghinionul” – pe scenă se vor afla două echipe formate din vedete, una a fetelor şi cealaltă a băieţilor, care trebuie să răspundă şi să treacă peste tot felul de probe trăsnite.

Program TV – Prima TV
Nu avem o emisiune speciala insa ne distram cu „Fica Presedintelui” care va incepe de la orele 21:30, de la orele 23:00 ne amuzam cu „Copiii spun lucruri trasnite” iar de la 12 noaptea avem o ora de Mondenii


Program TV – Kanal D
Pe Kanal D avem un serial pe cinste, este vorba de „Suleyman Magnificul” care va incepe de la orele 20:00 iar de la orele 21:30 Liviu Varciu va incinge atmosfera cu „Roata Revelionului”. Invitatii: Catalin Botezatu, Ionut Iftimoaie, Pepe, Anda Adam, Adelina Pestritu, Kamara, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Trupa Heaven, Roxana Nemes si Axinte sunt doar cateva dintre vedetele care vor incinge atmosfera petrecerii in noaptea de Revelion.



2 thoughts on “Program Revelion 2013: B1, Antena 1, PRO TV, Kanal D si Prima TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image