Despre jocurile online din ziua de astazi!

0

Cu totii am experientat acele perioade in care asteptam ceva cu nerabdare sau vrem ca timpul sa treaca mai repede, dar niciodata nu te-ai gandit probabil ca atunci ai putea accesa jocurile online.

Un joc online este gratuit si poate fi jucat de oricine indiferent de varsta sau sex, nu trebuie cumparat sau instalat precum restul de jocuri. Acestea se incarca automat direct pe site si in cel mai scurt timp te poti bucura de el.

Jocurile online iti consuma exact atat timp cat vrei sa le aloci. Chiar daca ai gasit jocul ideal pentru tine si depasirea unui anumit nivel iti incearca ambitia, ai toate sansele sa reusesti si maine cand vei fi mai odihnit. Daca vorbim de jocurile interactive, stii ca sutele de parteneri disponibili vor fi acolo si dupa ce faci o pauza, , si dupa o saptamana. Jocul tau preferat este acolo cand ai chef de el fara a consuma bani, nervi, iar cel mai important, tot timpul tau.

Regulile clare in privinta utilizarii computerului sunt esentiale. Nu trebuie sa uitam ca, asa cum ceea ce cu ani in urma puteam afla doar de la biblioteca, astazi gasim doar “la un click distanta”, si cum chatul este de asemenea o forma de socializare care functioneaza foarte bine, asa si jocurile pe calculator sunt varianta moderna a lui Nu te supara frate. Toate acestea nu reprezinta un pericol atata timp cat se pastreaza un echilibru intre activitatile “reale” si timpul “virtual”.

Specialistii recomanda parintilor sa evite expunerea la jocurile pe computer (de pe CD, DVD sau Internet) a copiilor mai mici de trei ani. Desi jocurile dedicate grupei de varsta 1 – 3 ani nu reprezinta in sine ceva rau, expertii atentioneaza ca la varste atat de mici copiii isi dezvolta mult mai bine abilitatile utilizand jucarii reale in locul celor virtuale. La aceasta varsta, interactiunea sociala cu alti copii sau cu adultii este de asemenea de preferat. Nu te grabi asadar sa-ti familiarizezi copilul cu jocurile pe calculator. Le va descoperi singur mai tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image