Spioanele Jetix. De la serial de animatie la jocuri online

0

Este aproape incredibil cat de popular a devenit serialul de animatie “Spioanele”. Desi a aprut la TV abia in urma cu cativa ani, copiii au fost fascinati de aventurile celor trei spioane si au devenit adevarati fani.

Cate ceva despre istoria spioanelor

Prin 2001 a aparut in Franta primul episod al serialului Spioanele – Totally Spies! Serialul era produs de compania Marathon si a inregistrat un succes neasteptat. De-a lungul timpului au aparut mai multe sezoane, toate fiind pe placul copiilor. In 2009 a aparut si un film de lung metraj de 90 de minute intitulat Totally Spies!

Serialul este foarte amuzant. Cele trei protagoniste – Sam, Clover si Alex – sunt niste adolescente din Beverly Hills ce lupta impotriva oamenilor rai. Ele fac parte din Organizatia Internationala a Protectiei Umane, fiind ajutate in demersul lor si de seful Jerry. Pe langa lupta impotriva raufacatorilor, Sam, Clover si Alex trebuie sa razbeasca si in viata de zi cu zi. Iar cateodata acest lucru este mult mai complicat. Astfel, cele trei spioane au de infruntat adevarate aventuri la scoala, la facultate iar apoi se confrunta si cu probleme in dragoste. Rivala lor este Mandy – tot o adolescenta ca si ele, care insa nu le suporta si vrea sa le faca rau.

Interesant este ca desi este produs in Europa, acest show de animatie imbina atat aspecte din desenele animate japoneze cat si din cele americane. Poate ca si din aceste motive cele trei spioane au devenit atat de populare.

Jocuri online cu Sam, Clover si Alex

Asa cum era de asteptat, producatorii de jocuri online nu s-au gandit prea mult si au creat o multime de jocuri cu cele trei spioane. Astfel, fanii animatiei Spioanele au avut ocazia sa se delecteze si sa intre in pielea indragitelor spioane. Siteurile din toata lumea au adunat jocurile cu Sam, Clover si Alex in categoria de jocuri cu Spioanele pentru a-i face fericiti pe copii.

Jocurile online cu spioanele sunt foarte cautate pentru ca sunt simplu de jucat, dar totodata acestea au rolul de a-l distra si incanta pe jucator. Spre deosebire de alte jocuri online, cele cu spioanele sunt foarte antrenante, unele dintre acestea presupunand adevarate aventuri si misiuni dificile de a salva lumea de la distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image