Un calculator sau un laptop? Vezi recomandarea noastra!

0

Traim intr-o era a informatiei si a internetului. In prezent viata fara internet nici nu mai poate fi imaginata. De aceea, daca te afli in cautarea unui PC, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi importante.

Nu ar trebui sa te hazardezi si sa dai zeci de milioane pe calculatoare fiindca oricum tehnologia avanseaza extrem de mult si preturile scad pe zi ce trece. Gandeste-te doar la ce vei folosi calculatorul respectiv si alege unul care sa faca fata cerintelor tale. Poti sa iti configurezi si singur calculatorul, cumparand componentele, dar daca esti incepator si nu prea stii prea multe despre procesoare si placi de baza, atunci noi iti recomandam sa cumperi o unitate PC gata ansamblata.

PC-urile din magazine sunt perfect optimizate si au avantajul de a fi construite de specialisti in domeniu, asa ca este mult mai indicat sa achizitionezi un astfel de calculator decat sa experimentezi tu, acasa, tot felul de componente. In cazul in care ai devenit deja curios si nu stii unde sa te indrepti, nu ar fi rau sa consulti si oferta de calculatoare de la oktal.ro. Aici vei gasi tot felul de calculatoare, si mai scumpe si mai ieftine, destinate pentru activitati business, office, gaming, etc.

Daca esti student sau pur si simplu o persoana ce calatoreste mult atunci ideea unui desktop nu te atrage foarte mult pentru ca ti-e imposibil sa il porti tot timpul dupa tine. Asa ca ti s-ar potrivi de minune un laptop. La fel ca si in cazul PC-urilor, pe piata exista sute de modele de laptopuri. Cum sa il alegi pe cel mai bun? Primul pas e consultarea ofertelor existente, de exemplu oferta de laptopuri, iar apoi gandeste-te la ce ti-ar ajuta laptopul respectiv. Pune in balanta toate aspectele, de la dimensiuni, display, spatiu de stocare, placa video, etc.

Asadar, daca esti pasinat de jocuri sau folosesti programe care cer resurse mari, puteti merge pe mana unui PC performant, daca utilizezi in mare parte gama office va recomandam un laptop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image