De ce sa apelam la profesionisti pentru sonorizarea de nunta?

0

Nunta este unul dintre evenimentele cel mai greu de planuit din viata fiecaruia. La prima vedere poate parea ca cei care isi pierd mintile incercand sa puna toata detaliile cap la cap exagereaza, insa atunci cand fiecare cuplu este pus in fata imensei provocari de a-si organiza propria nunta, realizeaza ca acest eveniment este format din sute sau chiar mii de mici detalii, fiecare important in felul sau. Meniul, locatia, elemente de sonorizare nunta, alegerea intre formatie sau dj, invitatiile, hainele, toate aceste decizii se aduna pana cand totul devine covarsitor si multe cupluri incep sa faca compromisuri.

Desi compromisurile sunt o parte normala in organizarea unor evenimente de o astfel de anvergura, este important de facut o lista cu prioritati. Anumite aspecte ale ceremoniei, dar mai ales ale petrecerii de dupa, nu pot fi trecute pe lista de compromisuri, fie din ratiuni financiare sau de timp, fara a afecta calitatea evenimentului. Printre acestea, poate cea mai importanta este muzica.

De ce nu sisteme aduse de acasa sau sistemul locatiei?

Multi isi pot inchipui ca sistemul dolby surround care zguduie peretii blocurilor la petrecerile de duminica va fi mai mult decat indeajuns pentru sonorizarea nuntii. Nimic nu este mai neadevarat:

Sistemele home audio sunt concepute pentru camerele de marime normala ale unei case sau ale unui apartament, receptia de dupa nunta tinandu-se in sali spatioase, cu o acustica total diferita. Date la maxim, aceste sisteme vor distorsiona adesea sau vor duce lipsa de subwoofere indeajuns de puternice pentru ringul de dans.

Majoritatea restaurantelor au sisteme audio concepute pentru muzica in surdina, nu pentru nopti de petreceri precum cele din cluburi, mai putin in cazul in care locatia aleasa este chiar un club, sistemul acestora fiind capabil sa tina invitatii in picioare toata noaptea.

De ce dj si sistem profesional de sonorizare nunta?

Invitatii vor trece usor cu vederea ca florile de pe masa nu sunt trandafiri si ca din iazul din fata localului lipsesc lebedele, in conditiile in care mancarea este satisfacatoare si muzica buna. Nunta trebuie tratata ca o petrecere mai eleganta si la scara mai larga, iar cele doua domenii in care nu ar trebui sub nici o forma sa se faca compromisuri sunt sonorizarea si mancarea.

Alegerea unor dj pentru nunta profesionisti sunt garantia unei seri de dans si distractie pe care nici mirii si nici invitatii nu o uita prea curand, aceasta fiind dorinta oricarui cuplu care organizeaza acest important eveniment: o noapte ce va fi tinuta minte toata viata.

Dj pentru nunta profesionistii aduc in plus:

Calitatea sonorizarii pentru nunta: sistemele audio cu care un DJ pentru nunta profesionist va contribui sunt de cea mai buna calitate, garantand un sunet fidel la orice volum. Muzica incepe sa devina obositoare atunci cand sistemul audio distorsioneaza. Sistemele profesionale garanteaza un sunet clar, ce nu devine deranjant la volum ridicat.

Subwooferele: sunt poate cea mai importanta parte dintr-un sistem audio de calitate si partea care lipseste adesea sistemelor de acasa sau de la locatie. Un subwoofer nu este conceput pentru volum, ci pentru acea senzatie de muzica live, de concert, ce indeamna lumea sa danseze.

Selectia: o sonorizare impecabila devine doar o pierdere de timp fara selectia potrivita de muzica. Un DJ nunta vine nu doar cu un sistem audio performant, ci si cu o serie de selectii aproape nelimitata, din care mirii pot alege exact ce ii reprezinta pentru o nunta de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image