Samsung Galaxy S4: Vezi ce pret are si care sunt specificatiile lui !

0

Samsung Galaxy S4 este mai mult decat un telefon, este exact ce nu te gandeai vreodata ca se poate la un telefon, caracteristici speciale, aplicatii noi, viteza uluitoare, camera super performanta si design perfect.

Are toate atuurile ca sa fie telefonul anului si cu siguranta o sa-l vedem in toate topurile posibile, atat la vanzari cat si la performante.

Pretul noului telefon de la samsung (vezi pretul la eMag) se estimeaza undeva la 3000 RON , pentru cine isi permite un asemenea telefon ii asiguram ca isi merita toti banii, adica decat sa-ti cumperi tampenia de la apple mai bine iti cumperi un telefon capabil, un telefon care macar se poate schimba bateria, nu ca la iPhone…cand te lasa bateria arunci telefonul la gunoi pentru ca nu se poate schimba.

Noul Galaxy S4 are cu ce se lauda, este mai mult decat un telefon, are o camera de 13 MP, speram sa nu fie cu ghinion pentru compania Samsung.

Galaxy S 4 o sa fie echipat cu doua tipuri de procesoare, asta o sa fie in funcţie de piaţa pe care va fi comercializat. Cel mai bun procesor o sa fie Samsung Exynos 5 Octa, care va folosi arhitectura big.LITTLE şi va oferi 4 nuclee ARM Cortex-A15 tactate la 1,6 GHz şi 4 nuclee ARM Cortex-A7 tactate la 1,2 GHz (neconfirmat). Cealaltă versiune va folosi soluţia Qualcomm Snapdragon 600, care va fi tactată la o frecvenţă de 1,9 GHz. Cei de la compania Samsung nu a specificat clar care va fi criteriul de separare, dar putem presupune că va fi legat tot de prezenţa unui modem LTE.

Bateria o sa fie ceva de senzatie, adica va avea o capacitate de 2600 mAh, deci nu avem ce sa comentam la durata de viata a bateriei pentru ca cei de la Samsung au avut grija sa puna o baterie mult mai buna ca a concurentilor de la LG, Nokia si Apple.

Memoria RAM este de 2 Gb si o sa aibe o memorie interna de 16, 2 sau 64 de Gb. Mai avem in plus si portul irda (infrarosu) pentru a putea folosi telefonul pe post de telecomanda.

Galerie foto:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image