SFATURI: Cum sa avem o digestie mai buna !

0

Ei bine, in aceasta seara vom discuta despre un subiect des intalnit, un subiect care ii vizeaza in general pe tinerii care nu cunoscuma foarte multe lichide si pe cei care au mesele neregulate.

In mod cert ne intereseaza foarte mult ce/cum/cand/cat mancam, asadar trebuie sa vorbim despre fiecare in parte.

La intrebarea „Ce sa mancam?”, aici nu avem prea multe sa zicem, in general trebuie sa mai renuntam la tot ce inseamna prajeala, trebuie sa mancam cat mai multe legume si fructe pentru a avea o digestie cat mai buna. Carnea de asemenea trebuie sa o mancam fiarta, in nici un caz prajita sau la cuptor cu tot felul de condimente.

Cum trebuie sa mancam?„, la aceasta intrebare este usor de rapsuns, nu trebuie sa ne grabim atunci cand mancam, de asemenea nu trebuie sa uitam ca nu este bine sa fie nici fierbinte, nici prea rece pentru ca ingreuneaza foarte mult digestia.

Cat mancam?„, aici nu avem un standard, masa de dimineata trebuie sa fie principala, masa de la pranz sa nu lipseasca (de preferat ciorba sau legume), iar la masa de seara sa nu abuzam cu tot felul de preparate din carne.

Cand mancam?” aici avem obligatoriu 3 mese pe zi, nu trebuie sa lipseasca nici una, de preferat masa de seara sa fie cu 3-4 ore inainte sa ne culcam.

La digestie ajuta foarte mult si cafeaua. Daca aveti probleme foarte mari cu digestia puteti apela si la pastie (sa nu fie o obisnuinta si sa luati una pe zi – strict doar cand aveti nevoie), pastilele se numesc SennaLax, le-am testat si eu. De preferat atunci cand luati pastila sa va asigurati ca a doua zi sunteti acasa pentru ca o sa aveti o senzatie naspa, mai exact nu prea puteti sa amanati momentul culminant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image