Jocurile de Strategie ne poate ocupa timpul liber!

1

Nimic nu se compara cu momentele in care poti face tot ceea ce iti doresti. Atunci reusesti sa iti reincarci bateriile si sa te distrezi. Indiferent daca stai alaturi de cei dragi sau daca esti singur, momentele de relaxare sunt intense si foarte importante pentru a reusi sa functionezi corespunzator.

La fel ca si majoritatea oamenilor am mai multe modalitati pe care le desfasor atunci cand doresc sa ma relaxez si sa alung plictiseala, depinde doar de dispozitia mea din ziua respectiva. Nu pot face un top al preferintelor cu activitatile pe care le indragesc deoarece sunt foarte multe, insa va pot impartasi una dintre ele, pe care o practic constant, si anume jocuri strategie.

Aceste jocuri parca ar fi fost create special pentru mine, deoarece reusesc sa ma acapareze chiar si ore in sir. Chiar daca de foarte multe ori imi propun doar sa termin o misiune sau sa inving un adversar, nu realizez cum trece timpul, uneori doar finalul jocului mai reuseste sa ma scoata din universul in care am intrat cu atata placere.

De felul meu sunt o persoana organizata, iar gandirea strategica m-a ajutat de foarte multe ori in viata, probabil acestea sunt motivele care ma ajuta sa fiu atat de bun in cadrul acestor jocuri. De fiecare data cand reusesc sa imi formez o armata puternica si sa infrang rand pe rand adversarii puternici dobandesc o satisfactie si o stare de bine.

Trebuie sa recunosc ca imi plac foarte mult si jocurile in care trebuie sa imi formez o ferma si sa o administrez, imi plac foarte mult animalele si tot ceea ce inseamna controlarea deplina a resurselor, din acest motiv de fiecare data cand gasesc un astfel de joc il savurez pana la final. Care sunt jocurile voastre preferate si de ce?

1 thought on “Jocurile de Strategie ne poate ocupa timpul liber!

  1. Adevarul este ca si eu sunt inebunit dupa jocurile de strategie, insa daca dureaza mai mult de o ora imi pierd interesul, imi plac cele care imi ofera sansa sa pot salva.

    Insa in ultimi 2 ani a inceput sa imi placa si rmg-urile sau cum se numesc, cele precum diablo 3 sau dota 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image