In magazinele online din Romania se face o comanda la 10 secunde!

0

Dupa cum stiti in Romania este criza, dar criza este pentru cei saraci, ca pentru cei care au de unde nu se simte nimic, asadar avem pentru dumneavoastra o statistica destul de interesanta. In Romania se face o comanda la fiecare 10 secunde, se vand online produse it, cosmetice, cauciucuri, calculatoare, laptopuri, haine, adidasi, animale si multe altele.

Ca si o statistica putem sa spune ca in anul 2012 s-a cheltuit in mediul online peste 600 de milioane de euro, cifra aceasta este fara turism, ca daca il adaugam si pe acesta s-a depasit 1 miliard de euro, aceasta fiind o cifra record.
Increderea oamenilor in magazinele online este din ce in ce mai mare, asta pentru ca tara noastra inregistreaza cele mai mici fraude din lume, este mult mai probabil sa-ti fure telefonul pe strada decat sa ti se ia datele daca faci o comanda online.

Pentru cei in cautarea unei solutii pentru crearea unui magazin online, va recomandam smartshop, o solutie complete si rapida pentru orice startup. In functie de buget puteti opta si pentru solutii free, gen opencart sau prestashop, si sa le dezvoltati singuri. Modulele costa, dar le comandati in functie de cerinte.

Pentru cei care vor sa se ocupe de vanzari si sa foloseasca o solutie cu suport, la preturi de la 499 euro, pot opta pentru un magazin dezvoltat pe cs-cart, asadar poti avea propriul magazin online prefesional in care poti comercializa orice fel de produse.

Daca aveti marfa este imposibil sa nu se vanda, chiar daca magazinul este nou nout, puteti opta pentru Adwords si de aici google preia conducerea si va va aduce comenzile de care aveti nevoie.
In concluzie recomandam magazinele online, mult mai practic si mult mai comod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image