Vezi cum te poti relaxa in timpul liber !

2

Nimic nu se compara cu momentele in care reusim sa facem ceea ce ne place, mai exact cu momentele in care ne relaxam. Fiecare persoana, de la mic la mare, are nevoie de astfel de momente, in acest fel reusim sa pastram un echilibru intre activitatile desfasurate “pentru ca asa trebuie” si activitatile desfasurate “pentru ca asa vreau”. Personal, reusesc sa ma relaxez in foarte multe moduri, depinde de dispozitia din ziua respectiva, de persoanele pe care le am in jur sau de locatia in care sunt.

Astazi va voi impartasi una dintre modalitatile mele de relaxare, de fiecare data cand nu am foarte mult timp liber la dispozitie si atunci cand doresc sa imi folosesc inteligenta si rabdarea. Asadar, de foarte multe ori in momentele mele libere optez pentru jocuri de strategie. Acest tip de jocuri reuseste sa imi stimuleze gandirea strategica si sa ma transpuna in universuri diferite, in misiuni antrenante.

De-a lungul timpului am incercat diferite tipuri de jocuri in care mi se solicita gandirea strategica, fiecare dintre acestea reusind sa ma acapareze in totalitate. De foarte multe ori nu realizam cum trecea timpul, iar cuvantul plictiseala nu exista niciodata in timpul acestor jocuri. Cele mai multe misiuni din cadrul acestor jocuri se petrec pe campul de lupta, asadar de cele mai multe ori trebuie sa fii un bun strateg si sa reusesti sa iti conduci armata spre victorie.

Exista insa si jocuri in cadrul carora trebuie sa iti dezvolti propria afacere, fie ca este vorba despre conducerea unui hotel, a unui restaurant, a unei cafenele, a unei gradini zoologice sau a unei ferme. De fiecare data va depinde doar de deciziile luate, va depinde doar de tine sa finalizezi fiecare misiune cu succes. Trebuie sa stii sa gasesti un echilibru in tot ceea ce faci, sa respecti cerintele, sa te adaptezi fiecarei situatii si sa alegi corect.

In cazul in care ti-am starnit interesul iti recomand sa iti petreci cateva momente din timpul tau liber jucand astfel de jocuri, in acest fel vei descoperi universuri noi, tehnologii diferite, eroi de seama si misiuni inedite. Vei observa ca multe dintre lucrurile invatate in cadrul acestor jocuri pot fi aplicate cu succes si in viata de zi cu zi, asadar nu vei pierde timpul inutil si vei reusi si sa te distrezi pe masura.

2 thoughts on “Vezi cum te poti relaxa in timpul liber !

  1. Eu persoanal cred ca cel mai bine ne relaxam atunci cand ne lasam mintea libera, cand creeam, sau ne jucam de creatul si distrugea, uneori e placut sa intorci lucrurile in 2 sensuri diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image