Ce are nou iOS 7 ? Vezi raspunsul aici !

0
În cadrul conferinței WWDC care a avut loc aseară în San Francisco, Apple a prezentat noul iOS 7, în noul sistem update-urile se vor face automat, iar cele mai utilizate aplicații se vor updata primele.
În noul sistem de operare asistenta personala SIRI a devenit asistent acum având voce masculină, de asemenea va avea o nouă interfață și va utiliza servicii precum Twitter, Bing sau Wikipedia. SIRI va putea fi utilizat atât în variantă cu voce feminină cât și masculină, în funcție de preferințe.
Zona de notificări a fost redesenată, acum oferind date precum zilele de naștere ale prietenilor de pe Facebook, de asemenea vor fi afisate remainde-urile salvate in calendar. Funcția va fi utilizabilă și atunci când ecranul este blocat.
iOs 7 mai include Air Drops o funcție identică NFC, camera a primit mai multe funcții, acum pozele vor fi aranjate automat după locul și data cand au fost făcute, iar partajarea va putea fi facută și prin cloud.
Browserul Safari a primit o nouă iconiță și pe langă asta un mod 3D de schimbare a taburilor care vor putea fi deschise până la 8 în același timp.
Apple a introdus odată cu iOS 7 și iTunes Radio.
În acest moment iOS 7 este disponibil pentru utilizatori dar doar în variantă Beta, iar până în toamnă vor primi si varianta finală.
Nu știu cât de mulțumiți vor fi fanii Apple, eu unul prefer vechiul sistem, cel nou parcă încearcă prea mult sa aducă a Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image