Am vazut „Pacific RIM” – Un film cu un buget de 200 de milioane de dolari!

0
Dupa cum stiti pe data de 12 iulie 2013 a fost lansat filmul „Pacific RIM”, un film cu un buget de 200 de milioane de dolari, un film care a meritat asteptat pentru povestea incredibila si pentru efectele 3D impreisonante.
Eu am reusit sa vad filmul cu o pereche de ochelari 3D simpli, insa efectele m-au impresionat si asa, asta pentru ca filmul l-am vazut la Ploiesti si cei de acolo merg pe profit, nu pe calitate.  Totusi daca vrei sa vezi acest film te duci in Bucuresti la Mall Plaza si vezi filmul cu niste ochelari 3D activi.
Pacific RIM a venit cu o poveste relativ noua, o lupta dintre roboti si extraterestrii, o lupta asemenea am vazut in Transformers, un film care a fost foarte costisitor, undeva la 350 de milioane de dolari, insa pot spune ca a depasit cu mult Pacific RIM.
Filmul se ruleaza in cinematografe din data de 12 iulie 2013 iar cei care doresc sa-l vada acasa le spun ca degeaba se uita la el, efectele 3D sunt incomparabile si de aceea recomandam sa-l vedeti la cinema.
Urmariti mai jos trailer-ul filmului Pacific RIM – Cercul de FOC
(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

Când legiuni de creaturi monstruoase extraterestre, numite Kaiju, încep să răsară din adâncul oceanelor, izbucneşte un război care curmă milioane de vieţi şi epuizează resursele umanităţii. Pentru a face faţă uriaşilor Kaiju, s-au realizat un tip special de arme: roboţi giganţi, numiţi Jaeger, care sunt controlaţi simultan de doi piloţi ale căror minţi sunt sincronizate printr-un pasaj neural numit Drift. Dar, pe măsură ce inamicii capătă putere cu fiecare atac, chiar şi roboţii Jaeger sunt lipsiţi de apărare în faţa nemiloşilor Kaiju. continuare pe cinemagia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image