Allview A5 Duo: Pret, caracteristici si pareri! Unul din cele mai ieftine smartphone-uri de pe piata!

0

Allview A5 Duo s-a lansat in cursul zilei de astazi, un smarthpne care a impresionat prin pretul destul de scazut si prin posibilitatea de a pune doua simuri in el.

Ca idee, Allview A5 Duo este echipat cu un ecran de 4 inch 480×800 px, insa punctul forte il prezinta procesorul dual core ce are o frecventa de 1.2 GHz. Pe langa toate acestea avem ca sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, 512 MB RAM si o memorie interna de 4 Gb.

Foarte imbucurator pentru cei care navigheaza pe net, aici avem HSDPA+, asta inseamna ca suporta viteze de transfer de pana la 21 Mb/s. Facebook, messenger si site-urile web se vor incarca mult mai rapid datorita acestei tehnologii.

Cei care doresc sa achizitioneze acest smartphone o pot face direct de pe site-ul oficial Allview, pretul este destul de mic pentru un smartphone cu aceste caracteristici. 549 RON si puteti avea acest telefon in buzunarul sau geanta dumneavoastra.

Brasovenii de la Allview sustin ca noul smartphone are o baterie care tine pana la 8 ore in conditii de functionare continua, pana la 10 ore in convorbire sau 10 zile in stand-by. Nu stim cat este de adevarat insa nu cred ca se laudau degeaba.

Pentru cei care doresc sa cumere acest telefon vor putea face precomenzi pe site-ul oficial insa livrarile vor incepe de pe data de 2 septembrie 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image