H2 Qubo si VIVA H8! 2 produse noi de la ALLVIEW

1

Acum o saptamana spuneam despre Allview ca au lansat cateva produse noi, ei bine nu a trecut foarte mult timp pentru ca au lansat iarasi 2 produse noi, este vorba despre smartphone-ul H2 Qubo si tableta VIVA H8. Asadar trebuie sa spunem cateva cuvinte despre cele 2 produse, atuurile dar si criticile in caz ca exista.

Allview H2 Qubo este un smartphone ce are un Quad Core ce are o frecventa de 1,2 GHz, acest procesor este ajutat de memoria RAM de 512 MB si de procesorul grafic Power VR SGX 544. Putem spune ca aceste performante sunt destul de promitatoare

Ca idee, acest telefon este dual-SIM, are un ecran de 4,5 inci si ruleaza pe sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Avem o memorie interna de 4 GB care poate fi extinsa pana la 32 de gb prin slotul micro sd.

Pretul acestui smartphone este destul de mic, costa 849 RON fara tehnologia Smart2view, iar impreuna cu aceasta se duce la pretul de 949 RON. Tehnologia Smart2view permite transferul de continut de pe smartphone sau tableta pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless display.

Tableta Allview VIVA H8 se remarca in mare parte prin configuratie si design. Avem un procesor Cortex A7 Quad Core de 1,2 GHz, 4 nuclee si o memorie RAM de 1 GB, la acestea mai adugam si un procesor grafic Power VR SGX 544 cu 8 nuclee, deci combinatia perfecta intre performanta si pret.

Pretul acestei tablete este 1099 RON, foarte mic in comparatie cu tabletele de la firmele cunoscute care au aceleasi caracteristici.

Nu laudam Allview, insa de cand sunt pe piata au venit cu produse performante si ieftine, pur si simplu sau tinut de treaba si recomand cu incredere produsele lor. Pe langa aceste lansari putem sa pomenim in mare parte despre produsele si gadget-urile pe care le ofera aceasta firma, de la televizoare, laptopuri, gps-uri, pana la tablete, boxe si alte electronice.

1 thought on “H2 Qubo si VIVA H8! 2 produse noi de la ALLVIEW

  1. Cei de la Visual Fan au inceput sa se puna serios pe treaba. Tableta asta este forte buna si merita toti banii si nu numai. Are specificatii forte bune , procesor puternic, disply generos cu 3,1 milioane de pixeli iti vor oferi o claritate sporita sa poti vizualiza filme si sa te joci pe ea, iar design-ul este unul forte elegant si placut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image