VIDEO REVIEW: LG G2 – Pret, specificatii, detalii si pareri despre noul smartphone de la LG

0

La prima vedere am crezut ca este un Samsung Galaxy S4, insa este doar un LG care vine cu o gramada de functii, mai exact este modelul G2, un model care se tine bine in fata concurentilor de la Apple, HTC, Apple sau samsung.

Afla pretul actualizat la noile modele de smartphone-uri de la LG
Ca idee avem de aface cu un Android 4.2.2 care a fost modificat extrem de mult! Putem sa amintim de Qslide, Miracast, Quick Remote, Quick Memo etc.

Buhnici ne spune ca detine un Android mai bine finisat decât știa LG până acum dar parcă prea roz-bonbon. Ideea este că le-a ieșit un sistem de operare rapid, funcțional, conectat și interesant. Adică o să te țină ocupat. 
Se zvoneste ca pretul este undeva la 600 euro, nu este ceva oficial insa ma astept ca in Romania, pretul lui LG L2 sa fie undeva la 2800 RON. Nu este un Apple ca sa ceara mai mult de atat, mai ales ca in acesti bani putem sa alegem S4 de la Samsung, sau ultimul smartphone de la HTC.
Ecranul de 5.2 inch ofera o calitate exceptionala, de asemenea putem sa discutam despre chipsetul grafic Qualcomm Snapdragon 800 si despre procesorul quad core de 2.26 GHz si 2 GB of RAM, sincer nu am auzit de un procesot mai performant ca acesta.
Mai jos aveti un video review facut de George Buhnici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image