Allview AX4 Nano: Pret si caracteristici !

0

Romanii de la Allview revin si in 2014 cu noi gadget-uri, de aceasta data este vorba despre un nou model de tableta, un model intitulat simplu, AX4 Nano care vine in intampinarea utilizatorilor cu noi functii, toate acestea pe un ecran de 7 inch si pe un procesor dual-core Cortex A7 ce are o frecventa de 1,3 GHz.

Interesant este faptul ca este primul gadget romanesc al anului, poate de aceea s-a pus foarte mult accent pe calitate. Sa spunem ca se imbina ultilul cu placutul, mai ales cand avem doua camere foto, cea principala de 3 MP si cea secundara de 1 MP, de asemenea mai avem GPS EPO, conexiune 3G prin HSPA+ si ca sistem de operare se foloseste Android 4.2 Jelly Bean care vine cu noi aplicatii.

De asemenea este o tableta si pentru cei care sunt pasionat de lectura, asta pentru ca poti lua cu tine in concediu cartile preferate, pe care sa le citesti in tren, in avion sau pe plaja. Allview AX4 Nano suporta formate multiple de e-Book-uri, iar pe display-ul de 7 inch vei citi cu usurinta romanele preferate, in concluzie, nu iti mai trebuie un eBook Reader pentru ca aceasta tableta il inlocuieste fara nici un fel de problema.

Ce este interesant, este faptul ca s-a pus functia de apelare, asadar cu noua tableta de la Allview poti face atata apeluri normale cat si apeluri 3G, de asemenea putem trimite mesaje si putem salva numerele de telefon in agenda. Practic preia toate functiile unui telefon normal.

Pretul este de 409 RON si il putem achzitiona direct de pe site-ul oficial Allview.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image